Ontdek de Save IT Tag incl Sleutelhanger Zwart

Bent u het zat om steeds uw sleutels, tas of zelfs uw huisdier kwijt te zijn? Met de Save IT Tag incl sleutelhanger zwart, een Bluetooth GPS tracker die fungeert als een AirTag Smarttag variant, behoren deze frustraties tot het verleden. Deze innovatieve keyfinder is uw partner in crime voor het terugvinden van alles wat u dierbaar is.

Compatibiliteit en Gebruiksgemak

De Save IT Tag is ontworpen om moeiteloos te integreren met uw leven. Of u nu een Apple of Samsung gebruiker bent, onze tracker is geschikt voor beide! De bijbehorende app is een fluitje van een cent om te installeren op zowel Android als iOS apparaten, en is compatibel met iOS 10, Android 5 en latere versies.

Alles-in-één Pakket

Wij leveren de Save IT Tag met een handige, siliconen sleutelhanger in diverse kleuren. Hiermee kunt u de tag eenvoudig bevestigen aan wat u maar wilt volgen. Of het nu gaat om uw koffer, bagage of zelfs uw fiets, de Save IT Tag is de perfecte reisgenoot.

Direct Geluid Afspelen

Bent u uw sleutels kwijt in huis? Met de Save IT Tag is dat geen probleem meer. Gebruik de Taglost app om een geluidssignaal af te spelen en volg het geluid tot u uw sleutels vindt. De app toont zelfs de afstand tot uw verloren item, zodat u deze in no-time terugvindt.

Hoe de Save IT Tag Werkt

De Save IT Tag maakt gebruik van een beveiligd Bluetooth signaal dat door miljoenen smartphones en tablets wereldwijd kan worden opgepikt. Wanneer uw verloren item wordt gedetecteerd, ontvangt u de locatie via de cloud, volledig anoniem en versleuteld om uw privacy te waarborgen. En met een batterijduur van maar liefst 12 maanden, kunt u rekenen op een lange en betrouwbare service.

De Voordelen op een Rij

  • Geen gedoe met simkaarten of abonnementen
  • Compatibel met zowel Apple als Samsung apparaten
  • Gratis siliconen sleutelhanger inbegrepen
  • Wereldwijde tracking van uw bezittingen

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Heeft u vragen over de werking of installatie van de Save IT Tag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle reactie binnen 24 uur!

Plaats een reactie