Ontdek de Maxi GPS Tracker: Uw Betrouwbare Ogen op Afstand

Stelt u zich eens voor dat u met een gerust hart kunt weten waar uw waardevolle bezittingen zich bevinden, op elk moment van de dag. Met de Maxi GPS Tracker – 1 Meter Nauwkeurig – Inclusief afluisteren – Power Magneet – Waterdicht – Volgsysteem, wordt dit realiteit. Dit geavanceerde apparaat is niet alleen een bestseller in Nederland, maar staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid en precisie.

Directe Locatiebepaling en Routehistorie

Met de Maxi GPS Tracker heeft u de vrijheid om uw voertuig of andere waardevolle objecten in real-time te volgen. De gratis en gebruiksvriendelijke app, beschikbaar voor Windows, Android en Apple, biedt u een helder overzicht op een Google Maps kaart. U kunt zelfs tot drie maanden terug de afgelegde routes en snelheden inzien, wat u helpt om de bewegingen van uw bezit volledig te begrijpen.

Lange Batterijduur en Gebruiksgemak

De krachtige accu van de Maxi GPS Tracker zorgt ervoor dat u tot 90 dagen lang kunt volgen zonder op te laden. Dit betekent minder zorgen over het onderhoud en meer tijd om te focussen op wat echt belangrijk is. Bovendien wordt de tracker volledig gebruiksklaar geleverd, inclusief een prepaid Lyca Simkaart met €2,50 beltegoed, die in heel Europa werkt zonder extra kosten.

Veelzijdige Functies voor Uw Gemoedsrust

  • Real-time tracking: Live locatie updates en routehistorie toegankelijk via de app of webinterface.
  • SMS tracking: Ontvang locatie-updates via SMS wanneer uw tracker in beweging komt.
  • Digitaal hek: Stel een veilige zone in en ontvang meldingen als uw tracker deze verlaat.
  • Snelheidsalarm: Wordt geïnformeerd bij overschrijding van de ingestelde snelheidslimiet.
  • Bewegingsalarm: Ontvang een melding bij onverwachte beweging van uw tracker.
  • Slaap mode: Bespaar batterij met automatische slaapmodes bij inactiviteit.
  • Lege batterij alarm: Krijg een waarschuwing wanneer de accu bijna leeg is.
  • Meeluisterfunctie: Luister live mee via de ingebouwde microfoon van de tracker.

Wereldwijde Dekking en Ondersteuning

De Maxi GPS Tracker biedt wereldwijde dekking via het GPRS netwerk en is uitgerust met interne GSM/GPRS antennes. Met een nauwkeurigheid tot op 1 meter, kunt u altijd op de tracker vertrouwen. Daarnaast staat onze Nederlandstalige helpdesk klaar om u te ondersteunen bij vragen of problemen.

Robuust en Betrouwbaar Ontwerp

Dit volgsysteem is ontworpen om de elementen te weerstaan. De krachtige magneet zorgt voor een stevige bevestiging, terwijl de waterdichte behuizing de elektronica beschermt. Met een compact formaat van 19 cm x 7.2 cm & 2.2 cm dik en een gewicht van slechts 168 gram, is de Maxi GPS Tracker zowel discreet als draagbaar.

Uw Investering Beschermd

Wanneer u kiest voor de Maxi GPS Tracker, kiest u voor gemoedsrust. Met een garantie van 2 jaar kunt u vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Wacht niet langer en neem de controle over de veiligheid van uw bezittingen. Bestel nu en ervaar de zekerheid die de Maxi GPS Tracker u biedt.

Plaats een reactie