Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot

Ontdek de kracht van geavanceerde tracking met de Globaltrace G950 GPS Tracker, het ultieme hulpmiddel voor het beveiligen van uw waardevolle bezittingen. Met een indrukwekkende accuduur van 90 dagen en een robuuste, spatwaterdichte constructie, is dit vernieuwde model uit 2023 uw betrouwbare partner in asset management.

Originele Kwaliteit, Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid

Laat u niet misleiden door imitaties. De Globaltrace G950 is een authentiek systeem dat zich onderscheidt van de rest. Vertrouw op de originele kwaliteit en prestaties die alleen Globaltrace kan bieden.

Veelzijdige Toepassingen

Of u nu de locatie van uw aanhangwagen, trailer, container, oplegger, bouwmachine of auto wilt weten, de Globaltrace G950 is ontworpen om aan al uw trackingbehoeften te voldoen.

Geavanceerde Trackingfuncties

  • SMS Tracking: Ontvang binnen enkele seconden een locatie-update met een link naar Google Maps door simpelweg een SMS te sturen.
  • Real-time tracking: Volg uw eigendommen live met onze gebruiksvriendelijke smartphone-app, vereist slechts een SIM-kaart.
  • Historie terugzien: Analyseer de gereden routes en bijbehorende tijden tot 90 dagen terug.
  • Alarmfuncties: Blijf op de hoogte met alarmmeldingen bij beweging of wanneer de tracker een vooraf ingestelde zone verlaat.

Eenvoudige Installatie

Met de ingebouwde magneetbevestiging is de Globaltrace G950 moeiteloos te bevestigen aan elk metalen oppervlak, zonder dat gereedschap nodig is.

Brede Dekking

Geniet van de gemoedsrust die komt met 2G + 4G LTE dekking door heel Europa, zodat u altijd verbonden blijft met wat voor u belangrijk is.

Robuust en Betrouwbaar

De Globaltrace G950 is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook spatwaterdicht. Bovendien bieden we een garantie van 5 jaar op dit topkwaliteit product.

Inhoud van het Pakket

  • Globaltrace G950 GPS tracker
  • Oplaadkabel
  • Nederlandstalige handleiding

Neem geen risico’s als het gaat om de veiligheid van uw eigendommen. Voor slechts € 79,95 kunt u nu de eigenaar zijn van de Globaltrace G950 GPS Tracker. Bestel vandaag nog en ervaar de zekerheid van een betrouwbare tracker!

Plaats een reactie