Ontdek de Kracht van GPS Tracker Volgsysteem ML920G

Beveilig en monitor uw waardevolle bezittingen met het GPS Tracker volgsysteem ML920G, uitgerust met een indrukwekkende 20.000mAh accu voor langdurige prestaties. Dit systeem, inclusief een simkaart geldig voor 10 jaar in 150 landen, is uw betrouwbare partner voor het volgen van alles van auto’s en vrachtwagens tot jetski’s en boten. En het beste van alles? Er is geen abonnement nodig, en u beheert alles via een eenvoudige app.

Veelzijdige Toepassingen

Of u nu een voertuig, een kostbare lading of zelfs een zeecontainer wilt volgen, de ML920G biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft. Bevestig de tracker eenvoudig en discreet met de krachtige magneten en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw eigendommen traceerbaar zijn.

Langdurige Batterijduur

De ML920G staat garant voor een betrouwbare trackingervaring met verschillende batterijmodi die passen bij uw behoeften. Van de slaapstand die tot 120 dagen meegaat tot de live locatiemodus met een duur van 25 tot 30 dagen, u kunt rekenen op de duurzaamheid van dit apparaat.

Eenvoudige Installatie

Met een gewicht van slechts 467 gram en twee sterke magneten, is de ML920G moeiteloos te monteren op elk object. De installatie is zo flexibel en discreet dat niemand zal merken dat er een tracker aanwezig is.

Precieze Locatiebepaling

De ML920G levert locatiegegevens met een nauwkeurigheid tussen de 100 en 2000 meter. Dankzij de ondersteuning van het 4G-netwerk en de 2G fallback, blijft de tracker functioneren, zelfs in gebieden met beperkte 4G-dekking.

Real-Time Tracking

Beheer de locatie van uw tracker in real-time via Google Maps op uw mobiele apparaat, tablet of pc. Met updates elke 10 seconden en de mogelijkheid om tot 180 dagen aan routegegevens op te slaan, heeft u altijd toegang tot de meest actuele en historische informatie.

Ontworpen voor Uitdagende Omstandigheden

De ML920G is niet alleen waterbestendig met een IP65-classificatie, maar ook stofbestendig, waardoor het apparaat zelfs in de meest extreme omstandigheden blijft werken.

Extra Veiligheidsfuncties

  • Geo-fence alarm: Stel een virtuele grens in en ontvang meldingen wanneer de tracker deze overschrijdt.

  • Teardown alarm: Ontvang een melding als de tracker loskomt of verwijderd wordt.

  • Vibration alarm: Word onmiddellijk op de hoogte gesteld bij een ongeval.

  • Movement alarm: Krijg een melding wanneer uw voertuig in beweging komt.

  • Overspeed alarm: Ontvang waarschuwingen wanneer de ingestelde snelheidslimiet wordt overschreden.

Luister Mee met de Ingebouwde Microfoon

Een unieke feature van de ML920G is de ingebouwde microfoon. Bel de tracker en luister naar de omgeving voor extra informatie of hulp bij het terugvinden van verloren objecten.

Wacht niet langer en neem de controle over de veiligheid van uw waardevolle bezittingen. Investeer in het GPS Tracker volgsysteem ML920G en geniet van de ultieme gemoedsrust met geavanceerde trackingtechnologie.

Plaats een reactie