GPS Tracker Volgsysteem ML910G – Uw Betrouwbare Partner voor Wereldwijde Tracking

Ontdek de kracht van de GPS Tracker Volgsysteem ML910G, een multifunctionele asset tracker met een indrukwekkende 10.000mAh accu. Deze tracker is uw ideale metgezel voor het beveiligen van auto’s, boten, scooters, jetski’s, vrachtwagens, busjes en meer. Met een simkaart die in meer dan 150 landen werkt, bent u verzekerd van wereldwijde dekking. De gebruiksvriendelijke app is eenvoudig te bedienen, terwijl de tracker zelf een schat aan geavanceerde functies biedt.

Veelzijdige Toepassingen en Lange Batterijduur

De ML910G is ontworpen om aan al uw trackingbehoeften te voldoen. Of u nu uw waardevolle bezittingen wilt beveiligen of real-time locatiegegevens van uw voertuigen nodig heeft, deze tracker is opgewassen tegen de taak. Met verschillende batterijmodi kunt u kiezen voor een langdurige werking:

Eenvoudige Installatie en Betrouwbare Bevestiging

Met een gewicht van slechts 306 gram en uitgerust met twee krachtige magneten, is de ML910G eenvoudig en veilig te monteren op een breed scala aan oppervlakken. Dit zorgt voor een flexibele en zorgeloze installatie.

Accurate Locatiebepaling en Wereldwijde Dekking

Deze tracker biedt locatiegegevens met een nauwkeurigheid tussen de 100 en 2000 meter. Dankzij de ondersteuning van het 4G-netwerk en de mogelijkheid om terug te schakelen naar 2G waar nodig, kunt u overal ter wereld de locatie van uw tracker beheren via Google Maps op uw mobiele apparaten, tablets en pc’s. Met updates elke 10 seconden heeft u altijd toegang tot de meest actuele informatie.

Historische Data en Robuuste Constructie

Met de ML910G kunt u tot 180 dagen terugkijken en de afgelegde routes van uw bezittingen analyseren. De tracker is bovendien ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, met een IP65-classificatie voor waterbestendigheid en stofbescherming.

Extra Veiligheidsfuncties

De ingebouwde microfoon stelt u in staat om te luisteren naar de omgeving van de tracker, wat handig kan zijn bij het opsporen van verloren objecten. Daarnaast is de ML910G uitgerust met diverse alarmsignalen voor extra veiligheid:

  • Geo-fence alarm: Ontvang meldingen wanneer de tracker een vooraf ingestelde grens overschrijdt.

  • Teardown alarm: Wordt gewaarschuwd als de tracker loskomt of valt.

  • Vibration alarm: Ontvang een melding bij een ongeval of botsing.

  • Movement alarm: Weet wanneer uw voertuig in beweging komt na stilstand.

  • Overspeed alarm: Wordt geïnformeerd als de ingestelde snelheidslimiet wordt overschreden.

Met de GPS Tracker Volgsysteem ML910G bent u altijd een stap voor. Beveilig uw bezittingen, blijf op de hoogte van bewegingen en wees gerust met de wetenschap dat u de controle heeft. Investeer vandaag nog in gemoedsrust en efficiëntie!

Plaats een reactie