Ontdek de Kracht van GPS Tracker volgsysteem ML500G

Met het GPS Tracker volgsysteem ML500G, uitgerust met een krachtige accu van 5000mAh, ervaar je de ultieme gemoedsrust. Dit compacte en lichte apparaat is jouw betrouwbare partner voor het beveiligen en volgen van je waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om je voertuig, boot, jetski, motor of zelfs je reiskoffer, met dit systeem blijf je altijd op de hoogte.

Veelzijdig en Gebruiksvriendelijk

De ML500G is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Bevestig het eenvoudig met de sterke magneet onder je voertuig of aan elk object dat je wilt beveiligen. Dankzij het lichte gewicht van slechts 172 gram en het compacte formaat, is deze tracker niet alleen draagbaar, maar ook discreet.

Lange Batterijduur en Snelle Oplaadtijd

Deze tracker is een ware uitblinker als het gaat om batterijduur. In slaapstand kan het apparaat tot wel 35 dagen functioneren, terwijl je in live tracking modus tot 10 dagen onafgebroken locatie-updates ontvangt. En als de batterij leeg is? Geen zorgen, binnen slechts 7 uur is de tracker weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Precieze Locatiebepaling

De ML500G levert locatiegegevens met een nauwkeurigheid tussen de 100 en 2000 meter. Zo weet je altijd vrij nauwkeurig waar je bezittingen zich bevinden. De tracker maakt gebruik van het nieuwste 4G-netwerk en kan terugvallen op 2G wanneer nodig, voor een ongeëvenaarde dekking en betrouwbaarheid.

Real-time Tracking en Route Geschiedenis

Volg je bezittingen in real-time met updates elke 10 seconden, direct op je mobiele apparaat, tablet of pc via Google Maps. Daarnaast kun je met de ML500G tot 180 dagen aan routegegevens terugzien, zodat je bewegingspatronen kunt analyseren en inzichten kunt verkrijgen.

Robuust en Weerbestendig

Deze tracker is gebouwd om de elementen te weerstaan. Met een IP65-classificatie is het apparaat waterbestendig en stofdicht, waardoor het in de meest uiteenlopende omgevingen gebruikt kan worden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade.

Extra Veiligheidsfuncties

De ML500G gaat verder dan alleen locatie tracking. Het is uitgerust met een ingebouwde microfoon voor het beluisteren van omgevingsgeluiden en biedt diverse alarmsignalen voor extra veiligheid:

  • Geo-fence alarm: Stel een virtuele grens in en ontvang een melding als de tracker deze overschrijdt.

  • Teardown alarm: Ontvang een melding als de tracker loskomt of verwijderd wordt.

  • Vibration alarm: Word direct geïnformeerd bij een ongeval of botsing.

  • Movement alarm: Krijg een melding wanneer je stilstaande voertuig begint te bewegen.

  • Overspeed alarm: Stel een snelheidslimiet in en word gewaarschuwd bij overschrijding.

  • Temperatuurmeting: Bewaak de temperatuur van je goederen en ontvang een melding bij afwijkingen.

Met het GPS Tracker volgsysteem ML500G ben je altijd een stap voor. Bescherm je bezittingen, blijf geïnformeerd en geniet van de rust die dit geavanceerde tracking systeem je biedt. Bestel nu en ervaar de zekerheid die het met zich meebrengt!

Plaats een reactie