Ontdek de veelzijdige GPS Tracker volgsysteem LL302

Met de GPS Tracker volgsysteem LL302, uitgerust met een krachtige 6000mAh batterij en een simkaart geldig voor 10 jaar met bijna wereldwijde dekking, bent u verzekerd van een betrouwbare en langdurige monitoring van uw waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om uw auto, boot, jetski, motor of andere kostbare objecten, de LL302 biedt u de gemoedsrust die u zoekt.

Geavanceerde Tracking Technologie

De LL302 is niet zomaar een tracker; het is een hoogwaardig apparaat dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om de positie van uw bezittingen nauwkeurig te bepalen. Met ondersteuning voor GPS, BDS, LBS en WiFi, biedt de LL302 een veelzijdige oplossing voor locatiebepaling, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Altijd op de hoogte met Slimme Meldingen

U blijft altijd op de hoogte dankzij slimme meldingen. De LL302 waarschuwt u bij een lage batterijstand, ongeautoriseerde bewegingen of trillingen. Met de bijbehorende cloud platform en mobiele app heeft u altijd realtime inzicht in de locatie van uw tracker, waar u ook bent.

Ontworpen voor Veiligheid en Efficiëntie

De LL302 is uitgerust met een lichtsensor die detecteert wanneer de tracker wordt verplaatst, en een temperatuur- en vochtigheidssensor die u helpt om de condities van uw bezittingen te monitoren. Deze functies zijn essentieel voor het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van uw werkprocessen.

Eenvoudige Installatie met Krachtige Magneet

De installatie van de LL302 is een fluitje van een cent. Dankzij de sterke ingebouwde magneet bevestigt u de tracker moeiteloos op metalen oppervlakken. De magneet is verwijderbaar en licht van gewicht, waardoor de tracker eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen is.

Diverse Werkmodi voor Elke Situatie

Kies uit verschillende werkmodi om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu continu updates wilt met de Regular GPS modus, real-time locatiegegevens met Tracking Mode, of de batterijduur wilt verlengen met Power Saving Mode, de LL302 biedt het allemaal.

Extra Beveiligingsopties

Met optionele ‘door status detection’ weet u altijd wanneer een deur wordt geopend of wanneer er ongeautoriseerde verplaatsingen plaatsvinden. Dit is een onmisbare functie voor het transport van waardevolle goederen.

Wat Zit er in de Doos?

  • De GTS-LL302 tracker;
  • Een gebruiksvriendelijke handleiding;
  • Een magnetische hoes;
  • Een oplaadkabel;
  • Een oplader;
  • Een speciale magneet.

Met de GPS Tracker volgsysteem LL302 kiest u voor een eenvoudige installatie en gebruiksgemak. Download de app, scan de QR-code en uw tracker is klaar voor gebruik. Wacht niet langer en zorg vandaag nog voor de veiligheid en het beheer van uw waardevolle bezittingen met de LL302!

Plaats een reactie