GPS Tracker Volgsysteem LL301 – Ultieme Betrouwbaarheid en Gemak

Zoek je een betrouwbare manier om je waardevolle bezittingen te volgen? Met de GPS Tracker volgsysteem LL301 – 4G Tracker via GPS, BDS en LBS + simkaart 10 jaar werelddekking heb je een robuuste en duurzame oplossing in handen. Dit volgsysteem is ideaal voor het beveiligen van je auto, boot, vrachtwagen, koffer of motor en biedt je de gemoedsrust die je verdient.

Ongeëvenaarde Precisie en Duurzaamheid

De LL301 staat bekend om zijn lange standby-tijd en stevige constructie. Met geavanceerde positioneringssystemen aan boord, biedt deze tracker je de nauwkeurigheid en veiligheid die je nodig hebt.

 • GPS: Bepaalt je positie via satellieten, bekend van navigatiesystemen en smartphones.
 • LBS (Location Based Service): Maakt gebruik van mobiele signalen en zendmasten voor locatiebepaling.
 • BDS: Combineert meerdere satellietsystemen voor een nog nauwkeurigere locatie.

Deze drie technologieën zorgen samen voor een betrouwbare en accurate locatiebepaling, waar je ook bent.

Lange Levensduur en Flexibele Modus

Met een krachtige 10.000 mAh oplaadbare batterij gaat de LL301 extreem lang mee. Of je nu kiest voor periodieke updates of continue tracking, de batterij is eenvoudig op te laden voor ononderbroken gebruik.

 • Timed Mode: Stel zelf de interval in voor locatie-updates.
 • Smart Mode: Ontvang real-time updates en bewegingsmeldingen.
 • Long Standby Mode: Maximale batterijduur met updates op gezette tijden.

Je hebt de volledige controle over hoe je de LL301 gebruikt, zodat deze perfect aansluit bij jouw behoeften.

Geavanceerde Meldingssystemen en Eenvoudige Installatie

De LL301 is uitgerust met slimme meldingssystemen die je informeren over belangrijke gebeurtenissen, zoals het verwijderen van de behuizing, vibraties of een lage batterijstand. De sterke magneet zorgt voor een eenvoudige bevestiging op metalen oppervlakken, en de tracker is zelfs geschikt voor gebruik op het water.

De installatie is een fluitje van een cent: download de app, scan de QR-code en je bent klaar om te tracken. De tracker is compatibel met zowel LTE (4G) als het traditionele 2G-netwerk, en dankzij VoLTE kun je zelfs de omgevingsaudio monitoren.

Wereldwijde Dekking en Lange Geldigheid

Bij de LL301 ontvang je een simkaart met een ongekende geldigheid van 10 jaar, waarmee je bijna overal ter wereld je bezittingen kunt volgen. Dit biedt je de vrijheid om te reizen en te ondernemen zonder zorgen over de beveiliging van je eigendommen.

Inhoud van de Verpakking

 • De GTS-LL301 tracker
 • Een duidelijke handleiding
 • Oplaadkabel
 • 3M Tape voor eenvoudige bevestiging
 • Een handige houder

Wacht niet langer en geef jezelf de rust en zekerheid die je verdient. Bestel de GPS Tracker volgsysteem LL301 vandaag nog en houd alles wat belangrijk is in het oog!

Plaats een reactie