GPS Tracker Volgsysteem LL01 – Met Simkaart voor 10 Jaar die Werkt in 150 Landen!

Ontdek de ultieme gemoedsrust met het GPS Tracker volgsysteem LL01, een state-of-the-art apparaat dat je de kracht geeft om je waardevolle bezittingen te volgen, waar ze ook zijn. Of je nu een vrachtwagen, auto, boot, jetski, motor beheert, of gewoon je koffer wilt beveiligen tijdens het reizen, de LL01 biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing. Met een gebruiksvriendelijke app die naadloos werkt, kun je de geschiedenis van je objecten eenvoudig terugzien.

Langdurige Betrouwbaarheid

Met een indrukwekkende 10000 mAh oplaadbare batterij die tot 3 jaar meegaat in de energiebesparende modus, is de LL01 ontworpen voor langdurig gebruik zonder constante zorgen over het opladen. Dit robuuste apparaat is jouw betrouwbare partner voor het beveiligen van je bezittingen, zelfs als je ze voor langere tijd niet kunt controleren.

Robuuste Constructie

De LL01 trotseert de elementen met gemak. Dankzij de IP65 stof- en waterbestendigheid en een sterke ingebouwde magneet, hecht deze tracker zich vast aan elk metalen oppervlak en blijft daar ook. Je kunt erop vertrouwen dat je tracker veilig en functioneel blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Geavanceerde Technologie

Deze tracker is niet alleen uitgerust met GPS, maar ook met LBS (Location Based Service), waardoor je het beste van twee werelden krijgt voor locatiebepaling. De LL01 maakt gebruik van LTE Cat M1/NB2 en GSM voor 4G-communicatie, waardoor je altijd en overal verbonden blijft.

Intelligente Functies

Met een 3-Axis accelerometer en meerdere beschikbare modi, past de LL01 zich aan jouw specifieke behoeften aan. Ontvang direct een melding met de tamper alert als iemand probeert met je tracker te knoeien, en blijf altijd een stap voor op potentiële risico’s.

Gebruiksgemak

De LL01 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De tracker werkt naadloos met de Tracksolid Pro app, waardoor je je bezittingen moeiteloos kunt volgen. En met de automatische configuratie hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van een APN bij simkaartwissel.

Wereldwijde Dekking

Met een meegeleverde simkaart die 10 jaar geldig is en werkt in 150 landen, is de LL01 de ideale keuze voor internationale reizigers of bedrijven die wereldwijd opereren. Blijf verbonden, waar je avonturen je ook brengen.

Inhoud van de Verpakking

  • GPS tracker
  • Interne magneet + Bevestigingsplaat
  • Oplaadkabel
  • Nederlandstalige Smartphone app
  • Heldere Nederlandstalige handleiding

Wacht niet langer en beveilig je bezittingen met het GPS Tracker volgsysteem LL01. Koop nu en ervaar de zekerheid van een geavanceerd volgsysteem dat je niet in de steek laat!

Plaats een reactie